Smakfulla Solna

Smakfulla Solna

Det finns ett väldigt stort utbud av restauranger i närområdet, men här har vi valt ut några av våra favoriter. Smaklig spis!

Svea Pizzeria

Är du galet hungrig och behöver få något NU eller inte orkar ta dig någonstans? Då är det närmaste lunchstället på bottenvåningen av Solna Spot. Här hittar du Svea Pizzeria och på deras meny samsas pizzor med sallader, pasta och klassiska grillrätter. Gott och snabbt!
Läs mer

K-märkt

Vid Solna Strand hittar du K-märkt. En modern lunchrestaurang med stort hållbarhetstänk. Kreativa grönsaksrätter, fisk och fågel/kött lagas med stor omsorg och kärlek. De påstår att de serverar Sveriges bästa bricklunch, fast utan bricka. Ta reda på om det stämmer!
Läs mer

Asplund

En riktig liten pärla vid Västra skogen är restaurang Asplund. Här serveras mat med kvalitet och hjärta i en vacker lokal tillsammans med hög service. Du kan bland annat välja mellan tre vällagade lunchalternativ, affärslunch och lyxiga pizzor med spännande kombinationer.
Läs mer

Restaurang S

En lunchupplevelse utöver det vanliga. Här har kockarna erfarenhet från ”finkrogsmat”. Maten lagas i ett öppet kök så att gästerna ser vad som händer i köket. De lägger mycket kärlek i matlagningen och endast färska råvaror är välkomna i deras rätter. Vill du avsluta lunchen på allra sötaste vis finns ett stort dessertbord med olika glassar, choklad, bakverk och pajer.
Läs mer

Reload Superfood Bar

Laddad till bredden med vitaminer, mineraler, nyttiga fetter och antioxidanter är Reload Superfoods Bars meny. Här är fokus på näringsrik mat utan onödiga ämnen, kemikalier, tillsatser. Dessutom har vi hört att det smakar magiskt. Bra för kropp och själ med andra ord.
Läs mer

Grodhavet

Vid Karlbergs strand en liten bit bortom Pampas Marina hittar du Grodhavet. Vällagad mat i närheten av vattnet är deras melodi. Det här är en varm mötesplats där både hundar, barnfamiljer, börshajar och vänner är välkomna.
Läs mer

Kosterheds Konditori

Här bakas allt på plats, från grunden och med bra råvaror.
Läs mer

Westfield Mall of Scandinavia

I gallerian finns Stockholms största restaurangområde och sammanlagt i huset finns närmare 50 restauranger med både lunchmenyer och á la carte, och med smaker från hela världen.
Läs mer

Villa Wera

Här erbjuds husmanskost 2.0. Med stor kärlek till råvarorna, maten och gästerna lagar våra välutbildade kockar traditionell husmanskost eller modern mat med hälsofokus.
Läs mer