Området

Huvudsta ligger nära

Ett stenkast från både Kungsholmen och Sundbyberg ligger Solna Spot. Huvudsta har ett bra strategiskt läge med både service, natur och vatten runt hörnet. Trevlig närmiljö med fina grönområden, men ändå väldigt nära kommunikationer och de stora trafiklederna.

Allt du behöver

I stort sett allt du behöver finns i närheten av Solna Spot. Huvudsta Centrum ligger precis intill och här hittar du alltifrån apotek, vårdcentral, blomaffär, gym och frisör till gym, bankomat, kemtvätt och en stor Hemköpsbutik. Om inte det vore nog så ligger Nordens största köpcentrum Westfield Mall of Scandinavia i området. Och att ha ca 175 butiker inom olika kategorier, ett 50-tal restauranger, en toppmodern biograf och andra servicefunktioner i närheten gör vardagen enklare!

Smakfulla Solna

Det finns ett väldigt stort utbud av restauranger i närområdet, men här har vi valt ut några av våra favoriter. Smaklig spis!

Restaurang Ruccola

Är du galet hungrig och måste få i dig mat NU? Eller behöver du äta lunch snabbt mellan två möten? Kanske behöver du kvällsmat efter en lång arbetsdag? Då finns lösningen nära och heter Ruccola – husets nya bistro som huserar i bottenvåningen. Perfekt när du vill ha fräsch och god mat snabbt!
Läs mer

K-märkt

Vid Solna Strand hittar du K-märkt. En modern lunchrestaurang med stort hållbarhetstänk. Kreativa grönsaksrätter, fisk och fågel/kött lagas med stor omsorg och kärlek. De påstår att de serverar Sveriges bästa bricklunch, fast utan bricka. Ta reda på om det stämmer!
Läs mer

Asplund

En riktig liten pärla vid Västra skogen är restaurang Asplund. Här serveras mat med kvalitet och hjärta i en vacker lokal tillsammans med hög service. Du kan bland annat välja mellan tre vällagade lunchalternativ, affärslunch och lyxiga pizzor med spännande kombinationer.
Läs mer

Toscana

Toscana Solna är en mysig kvarterskrog som grundades 2016. Det är en familjeägd restaurang som drivs av familjen Norio. Man serverar vällagad italiensk mat som är väldigt uppskattad av gästerna.

Kebabkhan Kurdistan

Stockholms kanske bästa kolgrill ligger ett stenkast bort i Huvudsta centrum. En autentisk kurdisk kolgrill med många olika alternativ på menyn. En destination som kännare kommer långväga ifrån för att besöka.

Café Black Olive

I grunden en cateringfirma men som även har ett trevligt litet café i anslutning till sina lokaler. God kaffe, smarriga mackor och rejäla lunchsallader Dessutom ett stort sortiment för catering om ni vill beställa bra mat till något event.

Restaurang S

En lunchupplevelse utöver det vanliga. Här har kockarna erfarenhet från ”finkrogsmat”. Maten lagas i ett öppet kök så att gästerna ser vad som händer i köket. De lägger mycket kärlek i matlagningen och endast färska råvaror är välkomna i deras rätter. Vill du avsluta lunchen på allra sötaste vis finns ett stort dessertbord med olika glassar, choklad, bakverk och pajer.
Läs mer

Reload Superfood Bar

Laddad till bredden med vitaminer, mineraler, nyttiga fetter och antioxidanter är Reload Superfoods Bars meny. Här är fokus på näringsrik mat utan onödiga ämnen, kemikalier, tillsatser. Dessutom har vi hört att det smakar magiskt. Bra för kropp och själ med andra ord.
Läs mer

Grodhavet

Vid Karlbergs strand en liten bit bortom Pampas Marina hittar du Grodhavet. Vällagad mat i närheten av vattnet är deras melodi. Det här är en varm mötesplats där både hundar, barnfamiljer, börshajar och vänner är välkomna.
Läs mer

Kosterheds Konditori

Här bakas allt på plats, från grunden och med bra råvaror.
Läs mer

Westfield Mall of Scandinavia

I gallerian finns Stockholms största restaurangområde och sammanlagt i huset finns närmare 50 restauranger med både lunchmenyer och á la carte, och med smaker från hela världen.
Läs mer

Villa Wera

Här erbjuds husmanskost 2.0. Med stor kärlek till råvarorna, maten och gästerna lagar våra välutbildade kockar traditionell husmanskost eller modern mat med hälsofokus.
Läs mer

Elwing & Co catering

Behöver du hjälp med catering till kontoret eller till konferensen? Då har vår granne på Anderstorpsvägen 20 kanske något för dig. 
Elwing & Co catering har serverat matupplevelser till företag och privatpersoner sedan 1991 och skräddarsyr upplevelsen för att matcha dina behov.

Läs mer