Lokaler

Skräddarsydda lokaler

Solna Spot är en modern fastighet med representativa och ljusa nyrenoverade lokaler. Eget rum, öppna landskap eller aktivitetsbaserade kontor? Här kan ni vara med och forma ett kontor som passar just ert företag.

Ljust och skräddarsytt

De lediga ytorna högst upp i huset är ljusa och har utsikt så långt ögat kan nå. Tack vare den smala huskroppen och de stora fönsterna åt olika väderstreck fylls lokalerna av dagsljus. Något som ger en härlig känsla av rymd. Arkitekturen i fastigheten har många inneboende kvaliteter som aldrig går ur tiden. Som företag har ni stora också möjligheter att sätta er egen prägel på ert nya kontor och vara med och påverka allt ifrån rumsindelning och funktioner till materialval och färger. Ni får det precis som ni vill ha det helt enkelt!

Lediga ytor i huset

För närvarande är de två kontorsplanen högst upp i huset tillgängliga. De För närvarande är de två kontorsplanen högst upp i huset tillgängliga. Det översta planet är 1460 kvm och det näst översta är 1461 kvm. Dessa två kan också kombineras till en större lokal på 2921 kvm. I gatuplan finns det även en trevlig yta med stora fönsterpartier på 271 kvm som kan passa till butik, showroom eller restaurang.