Lokaler

Skräddarsydda lokaler

Solna Spot är en modern fastighet med representativa och ljusa nyrenoverade lokaler. Eget rum, öppna landskap eller aktivitetsbaserade kontor? Här kan ni vara med och forma ett kontor som passar just ert företag.

Ljust och skräddarsytt

De lediga ytorna högst upp i huset är ljusa och har utsikt så långt ögat kan nå. Tack vare den smala huskroppen och de stora fönsterna åt olika väderstreck fylls lokalerna av dagsljus. Något som ger en härlig känsla av rymd. Arkitekturen i fastigheten har många inneboende kvaliteter som aldrig går ur tiden. Som företag har ni stora också möjligheter att sätta er egen prägel på ert nya kontor och vara med och påverka allt ifrån rumsindelning och funktioner till materialval och färger. Ni får det precis som ni vill ha det helt enkelt!

Flexibla kontorsytor från 220 kvm upp till 2170 kvm

För närvarande är de två kontorsplanen högst upp i huset tillgängliga. Det översta planet är 1534 kvm och det näst översta är 631 kvm. Dessa två kan kombineras till en större lokal på 2170 kvm. På plan 3 finns också en trevlig yta på 475 kvm med stora fönsterpartier. Ytan på plan 7 (5 tr) kan också delas i mindre lokaler, från 220 till 411 kvm.