Fastigheten

Från dåtid till framtid

Visionen för Solna Spot är att skapa en toppmodern fastighet som har både form och funktion. Genom att utveckla och modernisera den tidstypiska arkitekturen från slutet av 60-talet får vi effektiva och ljusa lokaler där företagets medarbetare trivs och utvecklas. Med varsam hand polerar vi upp befintliga material så som marmor och mässing. Vi behåller det bästa med huset men tar det till nästa nivå och in i framtiden.

“Huset har genuina kvaliteter som fungerar i många år till. Att ta tillvara och bygga vidare på det som finns är viktigt ur ett hållbarhetsperspektiv.”

Wivian Eidsaunet
Spectrum arkitekter

Fokus på funktion

Solna Spot är en fastighet med riktigt bra funktioner inbyggda i huset. Här finns bland annat ett stort garage med direktaccess in till trapphusen. I garaget finns också möjligheter till lastning och lossning för lastbilar. I källarna finns det bra förvaringsmöjligheter och förråd att hyra. Det finns stora cykelrum för säker förvaring där du också kan ladda din elcykel. Det finns också fräscha omklädningsrum och duschar för de som cyklar eller vill ta en löprunda på lunchen. Huset har stora öppna våningsplan med alla funktioner samlade i mitten av huset. Detta kombinerat med alla fönster göra att ytorna formligen badar i ljus. Det är lätt att trivas här eftersom allt fungerar smidigt och du kan fokusera på ditt arbete.