Bike:Lab

Nytt Bike:Lab och cykelomklädningsrum i huset

Att cykla är det absolut smartaste sättet att ta sig Solna Spot. Bra för både miljön och hälsan. Därför vill vi självklart göra livet så enkelt som möjligt för alla er som cykelpendlar till jobbet. Två viktiga bitar är nu på plats: husets nya Bike:Lab och cykelomklädningsrum.

Solna Spot har ett perfekt läge för att cykla till jobbet. Det ligger inte bara nära stora cykelstråk utan du får även glida fram genom vackra omgivningar. En bättre start på dagen går knappast att få, eller hur? Och med tanke på alla servicefunktioner som finns i närheten är hojen fenomenal. Uträtta ärenden snabbt eller ta dig enkelt till en trevlig restaurang på lunchen.

Med vårt nya Bike:Lab blir Solna Spot en ännu bättre för våra cyklande hyresgäster. Nu kan du förvara din tvåhjuliga älskling i ett stort låst cykelgarage där du dessutom både kan meka och ladda batteriet till elcykeln. För dig som gärna trampar på ordentligt på morgonen finns även tillhörande fräscha omklädningsrum med duschar, tvättmaskiner och torkskåp.

Fler spännande nyheter för våra cyklande hyresgäster är på gång. Bland annat en cykelpool där du enkelt kan låna en hoj när det behövs. Håll utkik!